Rozi, keverék 

Rozi, keverékRozi, keverékRozi, keverék
Regisztráció ideje: 2009.10.29. 20:12
Utolsó módosítás: 2010.01.08. 12:45
Látogatottság: 3918 megtekintés (140x felhasználó által)
Kedvencnek jelölték: 4
Értékelés: 4.33 (6 szavazat)
Állatmánia.hu azonosítója: 113
Név: Rozi
Fajta: Macska / keverék
Nem: ♀ Nőstény
Szín: Tricolor
Születési idő: 2008.09.11. csütörtök
Egyéb ismertető jegyek: Meghalt
Bemutatkozás: Megszülettem. Felesleges szaporulatként. Ahhoz nem volt elég bátorságod,hogy vízbe fojts amikor kicsi voltam. Arra sajnáltad a pénzt,hogy elvigyél orvoshoz,hogy altassanak el,akárcsak az ivartalanításra. A legegyszerűbb megoldást választottad! Megfogtál ,elvittél egy szelektív szemétgyűjtő mellé és kidobtál. 3 hetes voltam! Hideg volt,éhes voltam. A biztos halálba taszítottál,kegyetlenül ,nem törődve azzal,hogy mennyire szenvedek majd. A testvéreimmel nem tudom mi lett,nyilván ők sem végezték máshogy,bár remélem nekik azért nagyobb szerencséjük volt. Hemzsegtek rajtam a bolhák,annyira viszketett és fájt...
Már nem tudom mennyi időt tölthettem a szemét között,átázva,megfagyva,a száguldozó kocsik mellett,amíg rám talált egy kutya. Meghallotta a keserves nyávogásomat. Nem éppen barátságosan akart felém közeledni,de már ez sem érdekelt,csak vessen véget valaki a szenvedésemnek. Egy nő jött felém,egyedül,a férfi addig visszafogta a kutyát. Rettenetesen meg voltam rémülve,karmoltam,fújtam,haraptam. De nem érdekelte,behasalt értem a bokor alá és kivett. Reszkettem annyira fáztam,és féltem. Vártam,hogy mi fog történni,néztem rá kétségbeesetten és könyörögve,hogy mentsen meg,csináljon valamit. Berakott a kabátja alá,hogy valamennyire felmelegítsen és elindultunk valamerre. Becsuktam a szemem és vártam a halált. Aztán hirtelen nagyon fényes lett és meleg. A nő és a férfi megsajnált és hazavitt.
Megtörölgettek,bebugyoláltak egy vastag pokrócba,majd leraktak az ágyra.
Csak kapkodtam a fejem,ahogy rohangáltak körülöttem. Aztán beraktak egy dobozba,ami nekem nagyon nem tetszett,nem tudtam kimenni. Nyávogtam,de nem jött senki. Nem tudom mennyi idő telt el,mire visszatértek egy tányérral, és egy kis macskatejjel és egy kis főtt hússal. Napról napra erősödtem,egyre jobb volt a kedvem és egyre jobban beilleszkedtem. Meg akartak tartani,új családom lett! Nekik jelentettem valamit,ellentétben veled,pedig nálad születtem! Mindenhova követtem új gazdáimat,doromboltam és folyamatosan ölben voltam. Nagyon hálás kiscica voltam,visszakaptam a reményt,a boldogságot és az életemet! Aztán egyik nap megbetegedtem. Hánytam és nagyon ment a hasam. Csak feküdtem,sem enni,sem inni nem akartam. Hiába könyörögtek nekem sírva,én már feladtam. 4 hetesen. Rohantak velem az orvoshoz,amit te nem tettél meg volna soha! Kaptam infúziót,vitamin injekciót és megpróbálták kiirtani azt a rengeteg bolhát is. Egész nap mellettem voltak. Könyörögtek,sírtak,reménykedtek. Éjszaka páróránként váltották egymást,valaki mindig virrasztott mellettem. De ez már nem volt elég. Olyan sok mindent átéltem azalatt a 4hét alatt,amíg az életem tartott,hogy többet nem akartam. Hiába az egy hét szeretet,gondoskodás,hiába a könnyek és a könyörgés,hiába a remény. Én feladtam és nem akartam soha többet küzdeni.
Elaludtam és többet nem ébredtem fel soha....
Adatlapot felvitte: Szabó Kata [Katka, Katt]
Állapot: Elhunyt
Mit szeret: Szeretett folyamatosan kézben lenni
Hogy került hozzám: Találtuk......
Klubjai: A menhelyes és kóbor állatokért, Egy kiskutya utolsó üzenete a gazdihoz, Macskás klub


Ossza meg ismerőseivel ezt az oldalt:

Gazdi

Ossza meg ismerőseivel ezt az oldalt:

Galéria

1hér.... (1 kép)
»


 
Ha kérdése lenne kedvencével kapcsolatban, szakértő állatorvosaink készséggel állnak rendelkezésére.
Mit szeretnél legjobban még látni az oldalon?
Állatos olvasnivalókat
Üzenőfalat
Szépségversenyt
Linkgyűjteményt
Születésnapos állatok
Legtöbben kedvencnek jelölték
Legjobb értékelést kaptak
Legújabb jutalmazások
Simogatás   Goldenhill's Carbon [Guszti] 2021.04.15. 09:07
Simogatás   Csézy 2020.06.28. 13:23
Simogatás   Alvin 2019.06.19. 11:45
Gombolyag   Alvin 2019.06.19. 11:45
Gombolyag   Alvin 2018.09.22. 16:24
Simogatás   Alvin 2018.09.22. 16:24
Simogatás   Babacica 2017.11.25. 23:22
Simogatás   Izabelle Donterto [Izi] 2017.09.17. 14:38
Csont   Kira 2017.08.08. 11:49
Simogatás   Kira 2017.08.08. 11:49